Saturday, April 8, 2017

3rd April


harap takde lah jauh sangat beza tarikh harini dengan 3rd April tu . first for those yang ternanti nantikan sambungan entry sebelum ni ' auch sorry sangat tak dapat sambung sebab dah lama sangat . 

 so here there is another story . HAPPY BIRTHDAY TO ME !!!!!!!!! 
3rd April today now achive 2* something and adult stage is begin. alhamdulillah syukur dipanjangkan usia sampai ke harini berkat doa semua ibu ayah kawan2 cikgu2 semua syukur hirup lagi nafas sekarang ni . okey cite dia fasa umur 2* an ni boleh kira this is the best brirthday yang dapat present best sangat , 
1. Lappy ( aku bukannya jenis yang minat IT sangat , but dengan kehadirannya laptop ni , heh aku akan eplore lagi more and more yeah )
2. celebrate dekat ikan bakar
kau tak rasa ke benda2 ni best? HAHAXD tipulah kalau korang sendri cakap tak best . 
so bila kau dapat benda2 yang best dari parents kau, tipulah kau tak rasa nak sumbang something en , tiba2 menyesal tak perform time SPM, ASASI dulu huhuhu, tiba jah dapat hadiah best huh " Yaa Allah Nikmat manakah yang engkau dustakan " benda sekarang nak jee mintak dapat , tinggal diri sendiri je lah sedar ke tak sedar , *NOTETOSELF please do something lah yang boleh ateast buat parents kau senyum 
. memang admit pun aku bukan budak cemerlang akademik pun tapi aku yakin aku boleh do something yang instead of org buktikan kejayaan dengan akademik tapi aku ? insyaaAllah boleh buktikan dengan benda lain, Tak semestinya kita kena bahagiakan parents with akademik performance en, cuba bayangkan zaman sekarang ni ramai jebudak2 muda perform pastu banggakan parents ala budak tu bukak bussiness je pun , see dapat bawak parents dia pi umrah , huh , 
. ikut cara kita jangan ikut cara orang lain okey yeah !
. semoga dengan hadiah yang aku ade sekarang ni tambah dengan segala nikmat yang aku ade sekarang ni , inshaaAllah mohon sedarkan aku do soemething yang boleh bahagiakan parents please huh, 
. like to be king of anonymous sometime kadang sifat manusia ni tak leh lari dari perasaan riak tu hahah kadang nak jugak rasa tunjuk diri tu kan hahah XD *JANGANMIMPINAKTENGOK
. semoga kita jumpa di next entry post daaaaaaaaa mmuah !

da pnad ? blom . bace laa lagi .

No comments:

Post a Comment